28 april 2018

WHAT´S ABOUT CHINA? WELANDERISHANGHAI 2.0


Vi har försökt rannsaka oss många gånger för att vara säker på att det är just Kina vi har saknat, och inte livet och upplevelserna som man får om man flyttar någon annanstans. Vi kommer fram till samma sak om och om igen, det är Kina eller något annat land i Asien som vi skulle flytta till igen om vi skulle få möjlighet att välja. Vi har en lust att leva livet genom att uppleva mer än det man kan få på semestrar. 

Livet i Shanghai var inte bara enkelt och det blev en vardag också, men inte på samma sätt som här hemma. Att befinna sig i en annan kultur med alla de utmaningar som kommer med det och att möta människor som man aldrig skulle mött annars lockar oss otroligt mycket.

Livet blir ju precis så som man själva formar det och vi söker upplevelser och kvalitetstid för att hinna reflektera, njuta - som familj och som individer. Därför är livet här hemma om båda ska jobba 100% (vilket vi behöver om vi ska kunna resa och uppleva) inte kvalité, vi har inte tid till varandra och vi hinner inte njuta av nuet. 

That´s about China - en häftig kultur där allt är möjligt (men inte enkelt). Det ger oss tiden och möjligheten att njuta och vara närvarande i livet. 

SÅ nu gör vi det igen! Några år till i detta stora spännande land. I denna helt underbara stad!

SHANGHAI HERE WE COME!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar