28 juli 2013

再见

Hej alla mina läsare

För två dagar sedan satte vi fötterna på svensk mark och i och med det är 2 år i Shanghai ett avslutat kapitel i vårt liv. Det har varit ett omtumlande, galet, roligt, utmanande och ett alldeles fantastiskt äventyr som inte går att sammanfatta i ett blogginlägg. Det bästa är nog att läsa bloggen om ni vill veta mer om resan vi gjort. Vi är självklart samma personer som nu kommit tillbaka till verkligheten men samtidigt annorlunda, kanske inte märks men känns, för oss. Otaliga gånger under dessa år har vi tvingats kliva ur vår "komfort zon" och ställts inför situationer där vi var dem udda och konstiga. Vi har sett saker som är helt ofattbara. Referensramar och vissa värdegrunder som vi hade innan har nog ändrats lite. Inte minst har vi sammansvetsats som familj. Vi ensamma på andra sidan jorden...

Vi grät när planet lyfte från Shanghai och i går när vi var i vårt tomma hus och lämnade väskor så kändes det nästan lika overkligt som när vi packade ihop vårt hem för 2 år sedan. Känslorna med att komma hem är verkligen delade just nu. Shanghai kommer alltid vara i våra hjärtan.

Tack alla som följt bloggen. Jag hoppas att den kunnat hjälpa en del av er som också flyttat eller som är på väg på ert äventyr.


再见
Zàijiàn
Hejdå







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar