Jag har skrivit otaliga inlägg om maten här i Kina. Hur osäkert det känns att köpa råvaror när man inte vet vad de egentligen innehåller, är behandlade med eller var de kommer i från. Föroreningar, kemikalier och hormoner, vem vet vad det är i det vi stoppar i oss?? Jaja, bara vi äter lite av allt så blir vi kanske bara lite lagom påverkade...på 2 år kan det väl ändå inte skada så mycket...men bra har det inte känts.
Så vad händer - jo idag läser jag att Kinesiska hälsovårdsmyndigheter har beslagtagit och förstört 1,87 ton chokladprodukter från Ikea (närmare bestämt 1800 tårtor) för att de innehåller kolerabakterier och i Sverige äter (åt) folket ovetandes hästkött. Innan dess var det barngrötskandal...
Kanske är maten i Kina inte så dålig trots allt...
...det som inte dödar härdar - eller hur är det man säger?
|
Lunch på Kineshak |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar